ANIOS Longgeneeskunde

18 juni 2024  Catharina Ziekenhuis  (Eindhoven)

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina u.a. is voor de Vakgroep Longgeneeskunde van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven per 1 augustus 2024 op zoek naar gedreven professionals voor de volgende vacature

ANIOS Longgeneeskunde (38 uur)

Wat ga je doen?

  • Je neemt actief deel aan voornamelijk klinische zorg onder supervisie
  • Je participeert in dienstenstructuur van de Vakgroep

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde opleiding tot basisarts
  • Interesse voor en affiniteit met longgeneeskunde
  • Gedrevenheid en ambitie, gericht op samenwerking en het bieden van optimale zorg
  • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden

Wat kenmerkt onze afdeling?

De Vakgroep Longgeneeskunde is werkzaam in het Catharina Ziekenhuis en is een actieve en toegewijde Vakgroep. De Vakgroep bestaat uit 7 longartsen en ca. 10 arts-assistenten. Voor oncologie, ernstig astma en interstitiële longaandoeningen is er een centrumfunctie voor de regio en wordt topklinische zorg geleverd. We beschikken over volledige opleidingsbevoegdheid voor longartsen en je mag deelnemen aan alle opleidingsactiviteiten en onderwijs.

Wat bieden wij?

De functie is conform CAO Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.

Daarnaast bieden we:

  • Een interessante baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een gedegen inwerkperiode
  • Een goede werksfeer
  • Bij gebleken geschiktheid een opleiding tot longarts

Een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Nadere informatie

Wil je meer weten over deze functie? Nadere informatie kunt je inwinnen bij dr. Roland van Balkom, opleider of Eveline Schakenraad, plaatsvervangend opleider, bereikbaar via telefoonnummer 040-239 5600.

Sollicitatie procedure

Wil jij ons team versterken? Je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en Curriculum Vitae ontvangen we graag via roland.v.balkom@catharinaziekenhuis.nl en eveline.schakenraad@catharinaziekenhuis.nl

Het Catharina Ziekenhuis

Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie. Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.500 collega’s.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Catharina

Het MSB Catharina is een Coöperatie van ruim 160 medisch specialisten te Eindhoven. Het MSB Catharina levert samen met het Catharina Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg, klantgerichtheid en innovatie centraal staan.

Eindhoven

Hoewel Eindhoven zeer goed bereikbaar is, betekent werken in Eindhoven voor velen ook wonen in Eindhoven. Dat is een goede keuze. Het is heerlijk wonen in deze bruisende stad, die bol staat van ontwikkeling, innovatie en ontspanning. In Eindhoven (en de omgeving) zijn bovendien nog ruim voldoende betaalbare woningen te vinden.

Meer informatie